MERA ZADRŽAVANJA ZBOG NARKOTIKA I NAPADA NA PRIPADNIKE POLICIJE

PROKUPLJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, po nalogu osnovnog javnog tužioca, odredili su meru zadržavanja do 48 sati A. I. (1994) iz tog grada ,  zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, kao i J. Đ. (1996) i D. U. (1996) iz Prokuplja  zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

Sumnja se da su J. Đ. i D.U, prilikom privođenja A. I. kod koga je u plastičnoj kutijici pronađeno 14 psihoaktivnih tableta, fizički napali policijskog službenika.

Još jedan muškarac (1972) iz Prokuplja se tereti da je pri dovođenju osumnjičenih u Policijsku ispostavu u Prokuplju, verbalno vređao jednog od policijskih službenika.

 

Osumnjičeni A. I, J.Đ. i D.U. biće, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu Prokuplju, dok će protiv muškarca biti podneta krivična prijava za krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira u redovnom postupku.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare