Leskovačko Narodno pozorište i sudski proces protiv njega

LESKOVAC

U finansijskim planovima Narodnog pozorišta za 2023. godinu stoji predviđenih pet miliona za sudske troškove. Odbornicu Mirjanu Perišić (Za Leskovac ZAJEDNO) na poslednjoj održanoj sednici Skupštine grada Leskovca interesovalo je o čemu se radi i kakav to sudski proces. Direktor Dragan Marjanović je rekao da se radi o sudskom procesu koji je u toku.

„On je nastao pre nego što sam ja došao na ovu funkciju i radi se o glumcu koji je dobio otkaz od strane bivšeg direktora. Mi svake godine čak i povećavamo taj iznos zato što proces dugo traje i preventivno moramo da imamo na računu izvesnu sumu novca, kako ne bi došli u problem. Spor za sada ide nama na ruku, ali čekamo da sud na kraju kaže svoju odluku i mi ćemo tada znati hoćemo li upotrebiti taj novac ili nećemo.“

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Bilo nekad
Bilo nekad
1 godina pre

Direktor govori neistinu, cistu laz! Glumac, koji je dobio otkaz na pravdi boga, “dobio” je pozoriste na opstinskom sudu. Sudski spor ide dalje jer se je LNP zalilo na odluku suda. Da sudski spor ide u korist LNP, kako kaze direktor, ne bi oni u budzetu stavili stavku za sudske sporove. I to 5(PET) miliona dinara. A, kada Glumac dobije spor, a dobice ga, ko ce biti kriv za isplatu 5-6 miliona NASIH para. Samovolja bivseg direktora Gruica kostace gradjane Leskovca milione i milione dinara. Ali, ako! Tako nam i treba u zlatnim godinama razvoja majcice Srbije. Samo tako, samo tako, to srce zeli.

Sramota srpska
Sramota srpska
1 godina pre

Pa nije baš tako kao što kaže ovaj neškolovani direktor, uz to sa naprednjačkim sistemom vrednosti.A škola direkotire, šta misliš treba li deca da se školuju ili ne….