Leskovački studenti otputovali na Zlatibor

LESKOVAC

Na Zlatibor je jutros otputovalo 40 studenata sa 18 fakulteta u okviru akcije koju podržava grad Leskovac

Na prijemu održanom tim povodom je rečeno da je član Gradskog veća Stefan Kitanović i ove godine,organizovao umrežavanje uspešnih studenata na Zlatiboru.

Kao i pre dve godine, boravak na Zlatiboru za sve studente je besplatan, a “umrežvanje ” ima za cilj pružanje podrške i mogućnosti studentima iz Leskovca koji studiraju širom Srbije da se umreže i razmenom ideja doprinesu daljem razvoju grada.

Naglašeno je i da je, u odnosu na pre dve godine, sada broj učesnika trostruko veći.

, te je put Zlatibora jutros krenulo 40 studenata sa 18 fakulteta.

„Smatram da mladi, kao budući društveni lideri i pokretači ideja, moraju da iskoriste svaku priliku za sticanje novih znanja, kontakata i iskustava, a ovo jeste ta prilika”, rekao je Stefan Kitanović.

“Naša želja je da i u budućnosti realizujmo još mnogo sličnih projekata, zato budite sigurni da će grad na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem uvek naći načina da podrži najbolje, što je za mlade dodatna motivacija da svoje znanje i umeće ulažu u razvoj i za dobrobit Leskovca,“ dodao je Kitanović.

Student Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu Miljana Stošić je rekla da je “ovo jedinstvena prilika koju ćemo iskoristiti za razmenjivanje različitih ideja, znanja, i koju ćemo naravno iskoristiti i što se tiče i zabave i kvalitetnog odmora.“

Sponzori ovogodišnjeg umrežavanja su kompanije Metalkomerc i livnica Vitko, DCP Hemigal i Kanis.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mita
Mita
2 godine pre

Mali opasno ojacao