KUPUJU PET SEOSKIH KUĆA ZA INTERNO RASELJENE I IZBEGLE

 

VRANJE

Grad Vranje je, na inicijativu Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije, raspisao Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći interno-raseljenim licima dok su u raseljeništvu, za kupovinu pet seoskih kuća sa okućnicama na teritoriji grada Vranja, a poziv je otvoren do 27. avgusta 2015. godine.

·                                 Inicijativa podrazumeva i  dodatnu pomoć namenjenu za kupovinu građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom.

·                                 Pomoć, je bespovratna i dodeljuje se za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom u vrednosti do 950.000,00 dinara, dok je dodatna pomoć namenjena za građevinski materijal, za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom u iznosu od 150.000,00 dinara. Porodica interno-raseljenih lica može da učestvuje sopstvenim sredstvima u kupovini kuće sa okućnicom u iznosu od 50% od pojedinačne cene utvrđene Projektom. Projekat o kupovini seoskih domaćinstva je vredan 5.085.000 dinara, a Grad Vranje učestvuje sopstvenim sredstvima i to u iznosu od 10% od sredstava koja su predviđena za realizaciju aktivnosti. Dodatne informacije, formulari i uputstva mogu se dobiti u Odseku  za boračko-invalidsku zaštitu, izbeglice i interno raseljena lica Gradske uprave u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare