Konkurs za rekonstrukciju šumskih puteva i objekata za odmor

LESKOVAC

Grad Leskovac, odnosno Odeljenje za privredu i poljoprivredu, raspisalo je Konkurs za raspodelu sredstava ostvarenih od naknade za korišćenje šuma i šumskog zemljišta. Novac je namenjen rekonstrukciji šumskih puteva i objekata za odmor i sportsko-rekreativne aktivnosti. Ukupan iznos koji se dodeljuje konkursom je devet miliona dinara sa PDV-om, od kojih su tri namenjena rekonstrukciji šumskih puteva, uključujući i troškove nadozora. Reč je o putevima koji su u funkciji gazdovanja šumama u državnoj i privatnoj svojini pravnih i fizičkih lica. Ostatak, odnosno 6.000.000, planiran je za rekonstrukciju objekata za odmor i rekreaciju u vlasništvu sportskih klubova, udruženja ili saveza sa teritorije grada Leskovca, ali i sportsko-rekreativne aktivnosti.

Obrasci prijave mogu se preuzeti u Odeljenju za privredu i poljoprivredu, ali i sa internet stranice grada Leskovca www.gradleskovac.org. Rok za predaju dokumentacije je 25. maj, a bliže informacije i pojašnjenja u vezi sa konkursom mogu se dobiti i na telefone: 016/245-517 i 016/245-307.

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Koncept je različit
Koncept je različit
4 godine pre

Нигде у конкурсу не постоји који се то објекти реконструишу за 50.000 евра.Ја који хоћу да конкуришем, не знам који су то објекти у питању. Занимљиво питање за новинаре …

Namestaljka
Namestaljka
4 godine pre

I ja video ? Kojih objekata…