Konkurs za dopisništvo tinejdžerskog portala Youth Vibes

NIŠ-LESKOVAC

Voliš da pišeš, zanima te fotografija ili dizajn, obožavaš društvene mreže i misliš da bi se odlično snašao/la u marketingu? Tinejdžerski portal iz Niša, Youth Vibes, otvara dopisništvo u Leskovcu i traži sve zainteresovane tinejdžere da se pridruže redakciji.

Pozivamo sve osmake i srednjoškolce, kao i sve zainteresovane, da nam se pridruže u subotu, 30. marta od 12 časova u prostorijama Centra za stručno usavršavanje u Leskovcu kada će biti predstavljen konkurs, kao i sam portal i način na koji on radi.

Youth Vibes je portal iz Niša koji uređuju isključivo tinejdžeri između 14 i 19 godina. Portal postoji već godinu dana i do sada je objavljeno preko 150 tekstova o različitim temama koje se tiču mladih, poput školovanja u inostranstvu, putovanja, mentalnog zdravlja, uspešnih sportista i umetnika…

Sarađuje sa raznim medijima, poput Deutsche Welle akademije, Južnih vesti, portal Megafon, organizacija Nauči me. A sada kao pobednik Superste takmičenja, koje organizuje Erste banka, proširuje svoju redakciju u Leskovcu i Vranju.

www.youthvibes.rs

Instagram: @youthvibes.rs

Facebook: @youthvibes.rs

Kontakt

Jovana Jović, glavni i odgovorni urednik

Tel: 064 05 13 770

E-mail: jovana.jovic@youthvibes.rs

            redakcija@youthvibes.rs

Vanja Joksimović, glavni i odgovorni urednik

Tel: 061 3039199

E-mail: vanja.joksimovic@youthvibes.rs

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare