Koncertom Kikija Lesendrića i „Pilota“ završena Roštiljijada

LESKOVAC

Ovogodišnja, 32. po redu, Roštiljijada završena je koncertom grupe „Kiki i Piloti“. Pre nastupa Zoran Lesendrić Kiki, lider grupe, istakao je da uvek rado dolazi u Leskovac, jer se pre svega prijatno oseća.

„Mislim da smo na Roštiljijadi svirali još devedesetih godina i primećujemo ogroman napredak grada. Kada dođemo sa strane, vidimo da je Leskovac postao jedan evropski grad, čist, lep, sa nasmejanim ljudima.

Ponosni smo na to, mi volimo Srbiju i uživamo u svakom našem gradu, ali Leskovac je nekako jedan grad koji ima očit napredak.

Mnogi moji prijatelji su ovih dana dolazili na Roštiljijadu, neki čak iz Sombora, što znači da je ovo manifestacija koja privlači pažnju i ima smisla.

Svi zanmo da je Leskovac poznat po roštilju, ali očito je i da taj osmeh i ono što pozno leto može da ponudi je vrlo dragoceno i prepoznato je među ljudima.

Na nama je da napravimo dobar koncert, a sviramo sa velikim zadovoljstvom jer ovde uvek zateknemo dobru atmosferu. Inače, novi album je spreman, izlazi u septembru i iskreno se nadam da ćemo promociju imati i u Leskovcu.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare