Komšija napravio farmu svinja pored njegove kuće, nadležni legalizovali objekat koji je delom podignut na njegovoj zemlji

LESKOVAC

Sudski spor, koji je u toku, zbog zauzeća dela placa, trideset potpisa meštana kojima takodje smeta farma sa najmanje 250 svinja u neposrednoj blizini i njihovih kuća, objekti podignuti posle 2017. godine nisu uticali na odluku Odeljenja za urbanizam leskovačke Gradske uprave da legalizuje Sve potvrdilo i nadležno Ministarstvo građevine.

A šta će se desiti ako sud ipak prihvati dokaze Slaviše Mihajlovića da je objekat podignut delom i na njegovom placu.

Slaviša Mihajlović kaže da mu je komšija Dejan Stanojević više puta rekao da odmah dobije informaciju od gradskih organa svaki put kad se žali i da oma “jaka ledja” pa će sve to da reši u svoju korist.

Ljudi u Manojlovcu nam kažu da su ta “jaka ledja” ista ona o kojima je govorio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović da , navodno” stoje iza kupovine “Metroparking juga” a radi se o Stolarsko trgovinskoj radnji “Beli bor” iz naselja Ančiki.

A zbog ove farme svinja Slavišina porodica ne samo da ne može da izadje u svoje dvorište zbog smrada već trpi i finansijsku štetu jer biljke , od čije proizvodnje i prdodaje žive, ne uspevaju u tom delu dvorišta.

Za JUGpress o tome kako zapravo funkcionišu gradske institucije u Leskovcu kada zatražite da vam reše problem, a nemate “jaka ledja” govori Slaviša Mihajlović.


1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Ustavobranitelj Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Ustavobranitelj
Gost
Ustavobranitelj

NapreDno ibezakonito kako samo oni mogu i znaju.

Проститутки Бишкека