Jumko isporučio pantalone za vojsku

VRANJE

 
Kompanija „Jumko“ iz Vranja uspešno je završila još jedan posao za Vojsku Srbije, isporukom 11.752 kompleta letnjih pantalona. Reč je o maskirnim pantalonama koje su deo terenske uniforme.

One će u velikoj meri uticati na komfor pripadnika Vojske tokom letnjih meseci, jer je tkanina lakša za oko 30 odsto, ima veći sadržaj pamučne komponente za 34 odsto, kao i mnogo bolju propustljivost vazduha. Materijal pre šivenja pantalona testiran je od stručnjaka u inostranstvu.

„Činjenica da se pored kvaliteta i dizajna poštuju rokovi veoma je važna za naše poslovne partnere i velika prednost u ugovaranju novih poslova. To je još  jedna potvrda da „Jumko“ može da odgovori najsloženijim zahtevima naše Vojske i po tome zauzima  lidersko mesto u srpskoj namenskoj industriji, kada je reč o proizvodnji uniformi i opreme“, kaže za JUGprss, predsednik Nadzornog odbora  „Jumka“, Branislav Popović.
Vranje pantalone 1
On dodaje da će „Jumko“ nastaviti saradnju sa Vojskom Srbije. Očekuju se novi poslovi što će obezbediti kontinuitet proizvodnje i redovne zarade radnicima.

U narednom periodu Ministarstvo odbrane nastaviće sa nabavkom letnjih pantalona, kako bi se njima opremili svi pripadnici Ministarstva i Vojske Srbije, kao i sa daljom popunom rezervi uniformi i druge opreme.

Kompanija „Jumko“ je od 2012. godine do sada, Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije isporučila vojničku odeću u vrednosti od oko 1,5 milijardi dinara.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare