Jesenji šeširi u Brestovcu

LESKOVAC-BRESTOVAC

Osnovna škola “Branko Radičević” u Brestovcu je nizom prigodnih manifestacija oveležila Dečju nedelju. Izložbu sa likovnim ostvarenjima učenika pripremila je Silvana Spasić, nastavnica likovne kulture u saradnji sa Marijom Zovko, nastavnicom likovne kulture.
Posebnu pažnju privukla je izložba učeničkih radova “Jesenji šeširi”, koju su sa učenicima pripremile Jelena Marković i Vesna Petković Mujčević, nastanice srpskog jezika. Učenici prvog razreda su na svečani način, u predivnom ambijentu u potkrovlju škole, primljeni u Dečji savez.
Učenici sedmog razreda su organizovanim prevozom posetili Narodni muzej u Leskovcu. Na ovaj način su sve vannastavne aktivnosti uspešno realizovane, ali je bilo dodirnih tačaka sa istorijom, geografijom, likovnom i muzičkom kulturom i srpskim jezikom.

  • Trudimo se da proces obrazovanja i vaspitanja učenika podignemo na što veći nivo i u tome imamo uspeha. Redovno obeležavamo sve praznike i značajne datume prigodnim manifestacijama i u njihovoj realizaciji učestvuju svi učenici razredne i predmetne nastave i nastavno osoblje škole, rekao je Marko Ranđelović, direktor škole.

D. Mitrović

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare