Leskovački SNS objavio sa kim Jedistvena Srbija neće u koaliciju?!

LESKOVAC

Na fejsbuk stranici leskovačkog SNS objavljena je fotografija za kafanskim stolom lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića- Palme i predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Gorana Cvetanovića juče u motelu Predejane , kako s enavodi “nakon održane tribine SNS-a u ovoj objektu”.
“Cvetanović i Marković su razgovarali o saradnji nakon izbora uz zaključak da rukovodioci grada moraju imati dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije, što podrazumeva isključenje bilo kakve saradnje sa pojedinim političkim opcijama poput Grupe građana „Gojko Veličković“”, navodi se u objavi u kojoj se ne apostrofira decidno koje su još političke grupacije nepoželjne za ovakvu koaliciju.

Izgleda da je leskovačkom SNS-u ipak najveći problem Grupa gradjana Gojko Veličković.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sanja
Sanja
3 godine pre

Sad svi za Gojka iz inat!

Požarni
Požarni
3 godine pre

Pa oni samo o Gojku pričaju, Mesko se plaši Gojka samo tako, pa da neće možda Neša da pravi koaliciju sa Meskom za kojeg nezna kako ce da se ponaša i u kom je aminu svakog jutra kad ustane posle šake lekova koju popije, sa Meskom čija reč ništa ne vredi , sa čovekom koji saradnicima namerno podnosi krivične prijave kako bi ih obrukao, koji gađa i tuče sardnike koji su ga doveli na vlast, koji lojalne svakog dana vređa, nipodaštava i od kojih preuzima zasluge. Sa meskom samo ako si budala.

Primeċujem
Primeċujem
3 godine pre
Odgovori  Požarni

opšte je poznato da je brejanovčanin dugogodišnji tabletoman da ne kaźemo narkoman ali o tome se ċuti to je tabu tema jer je u srbiji tabu mentalno zdravlje političara

Deki
Deki
3 godine pre

E jadan li si, Mesko 🙂 Došla lija pred tvoj kokošinjac.