IZ SDPS otiša u naprednjake

 

VRANJE

Član Gradskog veća za budžet i finansije u Vranju, Ivan Stanković napustio je Socijaldemokratsku partiju Srbije Rasima Ljajića  , koja je deo lokalne vlasti u ovom gradu ,  i prešao u redove Srpske napredne stranke.

„Bio je to poziv koji se ne odbija. Prihvatio sam ponudu vrha Srpske napredne stranke na lokalu da predjem u njihove redove. Prelazim iz jedne stranke koja ima svoj renome u veću stranku koja, takođe, ima svoj renome. Sportskim žargonu rečeno prešao sam iz jednog malog u veći klub. Ostajem na istoj poziciji. Obavljaću poslove vezane za budžet i finansije, kao i do sada. Ovaj transfer neće ništa poremetiti koaliciju koja je u Vranju na vlasti, jer nisam plod preraspodele funkcija, već sam za većnika izabran kao stručnjak“, a ne kao član SDPS, rekao je za JUGpress, većnik Stanković.

On tvrdi da je prilikom raspodele mandata Ljajićevoj stranci u Vranju sledovalo jedno mesto u Gradskom veću i ono je pripalo većniku za ugostiteljstvo i turizam.

Kada je polovinom juna 2016. godine formirana nova vlast u Vranju, koju čine SNS, SDS, SDPS i JS, rečeno je da Stanković na funkciju gradskog većnika za budžet i finansije, dolazi kao član Spocijaldemokratske partije Srbije.

Stanović je u partiji Rasima Ljajića bio tri godine.

Za člana Gradskog veća došao je sa mesta izvršnog direktora za finansije u „Simpu“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare