I to se dešava: Srpska desnica otvorila Kancelariju za romska pitanja

VRANJE

U naselju Gornja Čaršija u Vranju Srpska desnica Miše Vacića otvorila je još jednu kancelariju koja će se kako je rečeno „baviti romskim pitanjima i biti direktan servis Roma“.
Otvaranju novih prostorija prisustvovao je i lider ove stranke Miša Vacić koji je uz so i pogaču bio pozdravljen od velikog broja Roma.

On im je čestitao Vasilicu i rekao da su Srbi i Romi uvek delili sličnu sudbinu.

„Pokazali smo da uspevamo da opstanemo, da imamo suživot zajednički, hvala vam što ste lojalna manjina, što ste lojalan narod, ne bih da ističem to manjina, to je sad politički korektno, ali ja mislim da smo svi mi jednaki i nema potrebe da se posebno izdvaja da li je neko manjina ili većina, jer za vas je Srbija majka, otadžbina, kao i za mene Srbina. Mnogi od vas služili ste srpsku vojsku, bili ste uvek zajedno sa Srbima, nikada nas niste izdali, niti mi vas, odakle su Srbi proterivani, odatle su i Romi proterivani sa Kosova i iz Krajine, tako da zajedničku sudbinu smo uvek delili“, istakao je Vacić.

Okupljenim žiteljima Gornje Čaršije obratio se i predsednik Gradskog odbora Srpske desnice Vranje Borivoje Antić koji je istakao da je Srpska desnica u Vranju postigla odlične rezultate.

„Samim tim i ovo otvaranje današnje kancelarije je pokazatelj da postižemo dobre rezultate, da ljudi sve više prihvataju naš program i nadam se da ćemo do kraja uspeti da realizujemo svoje zacrtane ciljeve“, rekao je Antić.

„Mogu samo da kažem svojim sunarodnicima da ko želi da se aktivno bavi svojim problemima može već od sutra da krene ka ovim vratima, zato što će ova vrata biti otvorena uvek, neće naići ni na kakvu prepreku, što se tiče zahteva, žalbi i molbi“, poručio je član Upravnog odbora Srpske desnice Dejan Bajramović.

Praznik Vasilica, koji slave svi Romi, bio je prilika da se deci romske nacionalnosti podeli 90 novogodišnjih paketića.

Ovo je druga kancelarija Spske desnice u Vranju. Prva je otvorena u samom centru grada.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x