I dalje otvoren poziv za pomoć niškom GAK-u

NIŠ

Humanitarna izložba radova sa likovnih kolonija 2020/2021. godine, u organizaciji GO Medijana, koji su krajem prošle godine, bili izloženi u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, premeštene su u Gradsku opštinu Medijana.

Svi zainteresovani građani, radove mogu da pogledaju i kupe svakog radnog dana od 7.30 do 15.30, a izložba će trajati dok svi radovi ne budu prodati. Za ove namene otvoren je namenski račun, na koji će sredstva od prodatih slika biti uplaćivana. Sav prihod od prodatih slika, biće usmeren u humanitarne svrhe – Ginekološko-akušerskoj klinici Niš.

Da podsetimo, Gradska opština Medijana, je u saradnji sa  Multimedijalnim udruženjem umetnika „Car Konstantin“, je 2020. i 2021.godine  organizovala likovnu koloniju, u Svetosavskom parku, gde se susrelo 30-oro umetnika iz cele Srbije, među kojima su Goran Nikolić– Pikaso, Boža Milić – Tisin, Bata Anđelković – Bata od Vučja,  Slavoljub Todorović – Zorkin, Lidija Mina Šarović, Janko Piljak, Olivera Lola Adžić, kao i mladi autori Jelena Tošić, Milica Kostić, Đorđe Ilić i drugi. 

Gradska opština Medijana upućuje još jednom poziv svim privrednicima i društveno odgovornim kompanijama, da budu deo ove humanitarne akcije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare