GRADJEVINSKI RADNICI U LESKOVCU RADE I NA ČETRDESETICI

LESKOVAC

 

I dok cisterana sa vodom u centru grada, doterao I postavio leskovački “Vodovod” , znači da je temperature prevršila svaku meru, gradjevinski radnici na objektima na kojima su poslednjih dana intenzivirani radovi, rade kao da je sve normalno.

 

P7210030 P7210038

Tako je na leskovačkoj pijaci ali I na zgradi kod Bagata za koju pre nekoliko dana saznasmo da je promenjen gazda, umesto firme Čogurić sada je upisana,  Potenca.

Zanimljivo je da je Potenca odmah posle promene lokalne vlasti “uskočila” I na lokaciju Leska umesto Čogurića .

Posle zaustavljanja radova na toj zgradi zbog nepostojanja zakonom propisanih dozvola i nepridržavannja onih koje su imali,  pribeglo se „zgodnom „ rešenju, zgrada je legalizovana pa sad na miru mogu da nastave sa gradnjom jer, valjda, više nije važno dal imaju dozvole i  dal poštuju zakonske norme.

Nekako tih dana je smenjen i načelnik inspekcijskih službi u Leskovcu a onda je gradnja u ovom gradu počela da buja na više mesta.

Ne, mi ne verujemo da su te pojave, smena i bujanje, povezane.

Uzgred, istine radi, nismo proveravali u inspekciji rada dal je to što gradjevisnki radnici rade na zgradama i na plus zvaničnih 38 sasvim u skladu za zakonima ove zemlje.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
ČAST, nije izumrla
ČAST, nije izumrla
8 godine pre

Svaka ti je ki Njegoševa! BRAVO!!!