Grad organizuje žurku za osmake

LESKOVAC

Grad Leskovac će organizovati žurku za sve učenike koji su završili osmi razred, najvaljeno je danas.

Zabava će biti u Spomen parku, 1. jula u periodu od 18-21 čas. Za dobru zabavu će se pobrinuti grupa „Kasperi“, rekla je PR gradonačelnika Leskovca Aleksandra Stojanović .

Prati
Obavesti me o
guest
6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pertackibot
Pertackibot
1 godina pre

“Za dobru zabavu” – Kasper?
Piljarka i gradonaĉelnik su zrele i izgrađene osobe, kojima po pitanju kulture i još kojeĉega više nema pomoċi.
Svoj muzički neukus sugerišu deci, jer Kasper je najobičnija svadbarska grupa, tako da ne znam kakav ċe zabavno-kulturni sadrźaj ti muzikanti da pruźe deci. Taĉnije – znam.
Neukus, banalni tekstovi, seksualne aluzije u tekstovima, skupa kola, źensko telo kao roba koje se kupuje, novac kojim moźeš SVE kupiti…
E, naprednjaci, naprednjaci…
Posle se durite i patite što vas ne poštujemo.
Pa kako da vas poštujem kad ste preispoljne neznalice i prostaci pored kojih je život prošao bez knjiga, filmova, muzike i ostalih bitnih nadgradnji. Al kod vas nije imalo na šta, nemate osnovu za nadgradnju.

Komšija
Komšija
1 godina pre
Odgovori  Pertackibot

Možda je tata na Kasper(a) gradonačelnikov drugar (kolega dr), pa što da ne namesti sinku tezgu u ova “šugava” vremena kad nema posla za tezgaroši?

Sve vreme to radi
Sve vreme to radi
1 godina pre
Odgovori  Komšija

Usmeravanje para iz budžeta na prijateljei rodbinu? Lele bre Mesko gde ce ti dusa. Krivicno delo za krivicnim delom.

Djurica
Djurica
1 godina pre
Odgovori  Pertackibot

Šta da se radi kad je londonska filharfmonija baš tad zauzeta…

Pertackibot
Pertackibot
1 godina pre
Odgovori  Djurica

Đurice, što da ne i Londonska filharmonija, oni bi došli besplatno za nekog ko se usavršavao na Kejmbrič, Ohford.
Može bilo ko, al da ne bude kafanska muzika. To su deca, osmi razred, ejjj…

Zažuljenko
Zažuljenko
1 godina pre
Odgovori  Djurica

E vidiš li ti, Đurice, koja je razlika između nas malobrojnih komentatora ovde i tamo. Tamo preovlađuju takvi plači….asti komentari uvređenih botova i malobrojnih, takođe uvređenih/povređenih građana i članova opozicionih stranaka. Jedna tuga, jedna patetika, jedna farsa gde vi tuđim, Meskovim lažima iritirate ljude.
Ovde niko nikome ne preti, ovde komentarisanje nije borba na život i smrt, ovde podsmeh, poput tvog, nije uvreda, već tvoja slabost kojom pokazuješ svoje neznanje i urođenu tupavost. Kolko vidim, Pertatski ti je lepo odgovorio, kao čoveku, ne menajući “ton” zbog komentara provokatora, već piše kao da se nije ništa desilo, i dalje piše kao u svom prvom komentaru. Zato botovi i ne dolaze ovde, jer se niko ne hvata u koštac s njima.
Ovo što sada pišem, nije upućeno tebi, nego ljudima sa mozgom, koji umeju da uključe vijuge i koji nisu stalno u gardu.
Možda i nisi bot, ali “misao” ti je tipično naprednjačka. Kod naprednih botova je sve ili – ili. Ili Londonska filharmonija ili Kasper. Nema sredine, u sredini ne postoji ništa. Takvim stavom naprednjaci uopšte, a ne samo botovi, vode politiku, vode državu, upravljaju gradovima…Takvim stavom pravdate, što neko nedavno napisa – svoje neznanje, neobrazovanost, svoj primitivizam, uskogrudost, nedostatak širine, empatije…I žuti su bili slični, ali kod vas je to mnogo izraženije. Pored svega toga, hoćete i da vas svi vole i da vam se dive. Kako da ne! Na čemu? 🙂