Gajger slivnici u nekim ulicama u gradu i u Bobištu

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas  radove na rekonstrukciji i ugradnji gajger slivnika i slivničkih veza koji su ovih dana započeti.

„Vrednost ovog ugovora je tri miliona dinara, a rok za završetak radova 45 dana”, rekao je .

“Ugovorm je predviđena rekonstrukcija oštećenih i nefunkcionalnih gajger slivnika, što ima za posledicu zadržavanje vode na kolovozu”, rekao je Cvetanović I dodao da je “planirana  i rekonstrukcija veze između slivnika i kanalizacione mreže”.

“ Do sada je rešeno nekoliko lokacija i to Rudarska ulica, Stanoja Glavaša, raskrsnica Miloša Obilića i Balkanske, Prvomajska, Durmitorska i Beogradska ulica. Sledeće lokacije su raskrsnica ulica Pana Đukića i Stojana Ljubića, Cara Dušana, Nikole Đurića u Bobištu, itd. Izvođač radova je Građevinsko-zanatska zadruga „Pionir“ iz Vlasotinca , a investitor Direkcija za urbanizam i izgradnju,“ rekao je Cvetanović.

leskovac-cvetanovic-i-milenkovic

Direktor Direkcije za izgradnju  Milenko Milenković rekao je da se radi o novom ugovoru u sistemu održavanja puteva na teritoriji grada Leskovca, u okviru koga se  radi kompletna rekonstrukcija gajger slivnika i veze do kanalizacije na mestima gde ne postoje mogućnosti da se čišćenjem ili nekim drugim intervencijama osposobe slivničke veze.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare