Fudbalski klub ,,Radnik” najbolji u tri kategorije u Surdulici

????????????????????????????????????

SURDULICA

U okviru manifestacije Izbor najboljeg sportiste i najboljeg sportskog kolektiva grada u 2019.godini, a u organizaciji Sportskog Saveza opštine Surdulica, Fudbalskom Klubu Radnik uručeno su tri priznanja.

Odlukom stručne komisije, a na predlog sportskih klubova i sportskih društava sa teritorije Surdulice, priznanje za najbolji klub u 2019.g. u senioskoj kategoriji pripalo je ovdašnjem, sada već stabilnom članu elite srpskog fudbala, superligašu  Radniku.

Titulu najboljeg i najuspešnijeg sportskog tima u junirskoj kategoriji u godini za nama, poneli su ovog puta Radnikovi pioniri.

Selekcija Pionira trenutno se takmiči u Drugoj ligi Pionira JUG Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije i na prvoj su poziciji tabele ove lige. Od deset utakmica u prvom delu ovogodišnjeg prvenstva imaju deset pobeda i nesumljivo zasluženo nose titulu najboljih u ovoj kategoriji nagrada.

Kada je reč o pojedinačnim priznajima, mladi članovi Radnikovog mladjeg pogona, i to dva vrlo ambiciozna golmana: Milan Stamenković i Veselin Gašić, dobitnici su priznanja za perspektivne sportiste.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare