Dvojica vlasotinačkih boksera otputovala na Evropsko prvenstvo u Sloveniju

VLASOTINCE
Iz Beograda, gde se predhodno okupila, put Slovenije krenula je kadetska reperezentacija boksera Srbije. U Sloveniji, tačnije u Mariboru, od 15. do 26. avgusta, u organizaciji Evropske bokserske federacije (EUBC), održaće se Evropsko prvenstvo u boksu za kadete. Bokserski savez Srbije organizovao je reprezentativcima Srbije sedam dana priprema u Mariboru, nakon čega ih očekuje deset dana žestokih borbi sa najboljim bokserima iz Evrope.


Od 27 kandidata koji su bili na pripremama u Banji Koviljači, Paliću i Zlatiboru selektor reprezentacije Srbije Nenad Vasiljević odlučio se da sedam ,,orlića” brane boje naše Srbije na ovom prestižnom prvenstvu. U dresu naše reprezenatcije u magičnom četvorouglu biće i dvojica vlasotinačkih boksera, članovi BK ,,Arena” Ognjen Bidžić i Jovan Dimitrijević.

  • Prezadovoljni smo što će naša dva člana braniti boje reprezentacije i ovo je veliko priznanje našem klubu, a u isto vreme i dokaz da se u klubu radi veoma kvalitetno i odgovorno sa mladim naraštajem. Sa Bidžićem i Dimitrijevićem svih ovih vrelih julaskih dana radili smo žestoko i baš zbog toga smo uvereni da će se oni prikazati u najboljem svetlu kada se budu pojavili u ringu u Sloveniji – rekao nam je njihov trener Ivan Jović.(kraj) VS/MN
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare