ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: VIŠE PARA ŽENAMA PREDUZETNICIMA

LESKOVAC

U organizaciji Foruma žena Gradskog odbora SPS Leskovac u leskovačkom gradskom parku održana je promocija ženskog preduzetništva. Žene, članice Foruma, izložile su svoje proizvode i razmenila iskustva o načinima plasmana na tržištu. Specijalni gost ovog događaja bila je potpredsednica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije i predsednica Foruma žena, prof. dr Slavica Đukić Dejanović. Ona je ovom prilikom rekla da i u teškim vremenima žena može da bude stub svoje porodice, kao što inače i jeste.
“Imala sam prilike da vidim jedan fantastičan dar za preduzetništvo. Ono što je tužno je da te žene nisu podržane niotkoga i moraćemo odmah posle izbora da se posebno pozabavimo ovim vrednim ženama i da stimulišemo njihovo preduzetništvo. Investicije i sredstva koja se raspoređuju nikad nema dovoljno, ali distribucija para prema ovim vrednim ženama mora biti veća, jer su one kreativne i zaista mogu zahvaljujući svom radu i mašti da učine mnogo za svoju porodicu i Leskovac.”
“Nama treba odobriti sredstva kojima možemo da kupimo repromaterijal. Potrebne su nam i prostorije, jer mi imamo udruženje koje se zove “Jablaničke niti”” kaže Vesna Đokić, dok Ivana Kocić iz Velike Sejanice ističe da je važna podrška i selu, jer imamo proizvođače kojima treba pomoći u plasmanu proizvoda.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare