DOM ZDRAVLJA U GRDELICI DOBIO KVALITETNIJE GREJANJE

GRDELICA

U Domu zdravlja u Grdelici završena je rekonstrukcija kotlarnice. Nabavku kotla sa 330.000 dinara finansirao je EU Progpres, a za njegovo povezivanje, ugradnju radijatora, izradnju grejne mreže i prostorije za odlaganje energenata iz gradskog budžeta izdvojeno je 2,7 miliona dinara.
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da je ovo najveće, ali ne i jedino ulaganje lokalne samouprave u Dom zdravlja u Grdelici.
„U poslednjih sedam meseci okrečene su prostorije Doma zdravlja u Grdelici, repariran je stari nameštaj i nabavljen novi. Uveden je video nadzor, uređena je ordinacija. U ambulanti u Predejanu sanirana je krovna konstrukcija, rešen je problem podzemnih voda, izbetonirana je garaža, ofarbana je stolarija i ambulanta. Sređena je ambulanta u Kopašinci, ofarbana je stolarija i popravljena krovna kostrukcija. Uređena je i ambulanta u Tulovu, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, i najavio početak radova na sanaciji krovne konstukcije iznad odeljenja pedijatrije u Grdelici.
Rekostrukcijom kotlarice Dom zdravlja u Grdelici, koji je do sada bio povezan sa grejanjem u školi, dobio je samostalni sistem grjanja.
Nakon tri decenije konačno smo zadovoljni kvalitetom grejanja, rekao je upravnik Doma zdravlja u Grdelici dr Zoran Stojanović.
Usluge Doma zdravlja u Grdelici koristi oko 15.700 građana

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare