Direktor topionice šutirao inženjera, kompanija Ziđin kaže da je bio “poslovni nesporazum”

BOR

Kompanija Ziđin Koper saopštila je danas da je Komisija za istraživanje incidenta utvrdila da se 23. avgusta dogodio poslovni nesporazum, koji je bio blažih razmera i bez štetnih posledica po zdravlje, telesni i psihički integritet zaposlenog u Ziđinu.

Prema ranijem pisanju medija, u incidentu je direktor topionice, kineski državljanin, šutirao inženjera Nenada Jankucića, kao i da je to zabeleženo na video nadzoru.

U saopštenju kompanije Ziđin ističe se da se u prisustvu predstavnika sindikata kineski rukovodilac izvinio svom kolegi i da je izvinjenje uvaženo.

“U cilju verodostrojnog izveštavanja javnosti, a nakon prenaglašenih kvalifikacija pomenutog događaja od strane pojedinih medija, kompanija Ziđin je zauzela čvrst stav da se i najmanje nesuglasice i nesporazumi imaju u svemu ubuduće sankcionisati, kako bi se međuljudski odnosi zaposlenih zaštitili i ujedno razvijali, a time i osnažile korporativne vrednosti i poslovni ugled kompanije, a pre svega integritet i lično dostojanstvo svih zaposlenih”, ističe se u saopštenju. 

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare