Direktor Jumka “šokiran i veoma iznenadjen”

VRANJE

Vršilac dužnosti generalnog direktora„Jumka” u Vranju, Branislav Trajković izjavio je da je šokiran i veoma neprijatno iznenadjen vešću koju je prenela agencija Tanjug, a kasnije i svi ostali mediji, da su se radnici „Jumka” požalili predsedniku Vlade da ne primaju redovne plate.

„Tačno je da zarade naših radnika nisu na tom nivou na kom bi trebalo da budu, ali je apsolutna laž da se ne isplaćuju na vreme. Moguće je, mada do sada nismo dobili nijednu zvaničnu potvrdu, da je neko od radnika imao primedbu o tome da nisu isplaćene zaostale zarade iz nekog ranijeg perioda, što je još jedna od nasleđenih obaveza aktuelnog  menadžmenta.  Bojim se da ovakvo širenje dezinformacija o poslovanju kompanije u trenutku kada se zajedno sa Vladom Srbije, nadležnim Ministarstvima i lokalnom samoupravom borimo za opstanak i napredak, može naneti puno štete u borbi za očuvanje 1.500 radnih mesta“, rekao je za JUGpress, Trajković.

On je podsetio da su radnici „Jumka“ kao i brojni gradjani u nedelju dočekali premijera Aleksandra Vučića u centru grada kako bi mu se zahvalili na podršci koju on sa svojim saradnicima u prethodne dve i po godine pruža ovom vranjskom kolektivu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare