Demokratska stranka nakon glasanja napustili sednicu Skupštine u Nišu

NIŠ

Nakon što su odbornici vladajuće većine odbili sve amandamane koje je podnela odbornička grupa Demokratske stranke u SG Niša na predlog Odluke o budžetu Grada Niša za 2019. godinu, Miodrag Stanković, šef odborničke grupe DS Niš dao je sledeću izjavu: 

“Pozvali ste odbornike da daju svoje predloge, mišljenje o predlogu budžeta grada Niša za 2019. godinu. Javne rasprave praktično nije ni bilo. Podneli smo 31 amandman na predlog Odluke o budžetu, sve ste ih odbili. 

Predloženi budžet za 2019. godinu je izborni budžet sa najavom novih partijskih zapošljavanja, kao i spisak praznih obećanja građanima Niša. Zbog toga je Demokratska stranka protiv jednog ovakvog budžeta. 

A kako izgledaju izbori danas u Srbiji, mogli smo da vidimo u Lučanima. Zbog svega ovoga, kao i u znak solidarnosti sa odbornicima opozicije iz Užica i Zaječara, u znak protesta zbog nezakonitih izbornih radnji u Lučanima, odbornici Demokratske stranke su nakon glasanja protiv predloga Odluke o budžetu Grada Niša za 2019. napustili  sednicu Skupštine Grada Niša”.


Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare