Dani Srpske u Srbiji“ i u Vranju

VRANJE

U cilju promocije Republike Srpske u 20 gradova u Srbiji, među kojima je i Vranje, već pet godina organizuje se manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“.

Ovgodišnja počinje u petak, 15. septembra. Tokom nekoliko dana kroz različite programe biće podstaknutakulturna razmena, predstavljene prirodne lepote, turistička mesta, ugostiteljstvo i kulinarstvo. Na manifestaciji biće prezentovane i investicione mogućnosti.

Planirana su 32 kulturna, sportska, kao i privredna događaja, od kojih je najznačajniji ,,Forum za uspostavljanje zajedničkog okvira za poslovanje u regionu“
Direktor Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Mlađen Cicović najavio je i tri susreta privrednika Srbije i Srpske, i to u Vranju, Novom Sadu i u Subotici.

U Vranju će sastanak privrednika biti održan u ponedeljak 18. septembra u 11 sati u Hotelu ,,Simpo“ na Pržaru. Istog dana u Domu vojske biće održan džez kabare, uz učešće eminetnih umetnika iz Republike Srpske.

Ova manifestacija, koja će trajati do 21. septembra, je jedan vid učvršćivanja veza između srpskog naroda sa obe strane Drine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare