Dan opstine pomeren zbog privatnog putovanja predsednika u Firencu

MEDVEDJA

 

Predsednik Koordinacionog tela za opštine  Bujanovac, Preševo i Medvedju Zoran Stanković rekao je danas u Medvedji da su,  po mišljenu tog državnog organa, prioritet za tu opštinu tri projekta:  Sijarinska Banja, rudnik Lece i Fabrika peleta.

On je dodao da je potrebno da se sva ova tri važna privredna objekta stave na sigurne noge .

 

Stankovic je rekao da su ovi projekti važni i za ostanak mladih ljudi u Medvedji i najavio podršku Koordinacionog tela

On smatra da su zastoju u resavanju pitanja ova tri privredna subjekta doprineli i česti izbori u Medvedji ali i da je važno da svi politički subjekti zajedno deluju na rešavanju životnih problema u Medvedji ..

Za razliku od  Stankovićevih konkretnih zapažanja i pobrojanih prioriteta , predsednik opštine Medvedja Nebojša Arsić je pročitao uopšteni spisak lepih želja sa porukom šta sve treba da se uradi, bez konkretizacije , da bi ljudima u toj opštini bilo boilje.

Arsić nije  gradjanima predočio ni šta je uradio do sada kao predsednik opštine Medvedja .

P5190368 P5190375

Povodom Dana opštine novčane nagrade različite visine dodeljene su  učenicima osnovnih škola koji su postigli značajne uspehe na republičkim i okružnim takmičenjima i maldim karatsistima iz Medvedje.

Zahvalnice su dodeljene predsedniku Koordinacionog tela Zoranu Stankoviću za doprinos u razvoju Medvedje, porhumno Ljuljzimnu Sahitiju za doprinos medjuetničkoj saradnji i dijlogu,  Istoričaru Dobrosavu Turoviću.

 

U Medvedji je danas obeležen dan oslobodjenja opštine u Drugom svetskom ratu koji se, inače, pada 20. maja.

Obeležavanje je pomereno za dan ranije  zato što predsednik opštine Nebojša Arsić , kadar SNS, od sutra u narednih sedam dana ima privatne obaveze , putuje u Firencu gde se održava simpozijum  kardiologa.

Pozivnice za današnju svečanost nisu upućene svim šefovima odborničkig grupa , saznaje JUGpress, niti privrednicima iz Medvedje.

 

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Daca
Daca
8 godine pre

Od najranijih dana postojanja opština Medvedja nije imala bezličniju političku figuru na svom čelu. Covek bez stava, ideja, energije, sposobnosti, bez imalo autoriteta, a prvenstveno čovek kojeg na vlast dovode drugi ljudi. Ovako, SPS i PUPS su mu doneli oko 800 glasova, Gaca i puleni oko 150, Andjelković oko 1100, naravno čuveni Raca Medvedjski mu je doneo oko 800 glasova, računajmo i grupu od otprilike 300 preletača Grupe Gradjana i svakako maksimalnih 300 koje je gospodin Arsić dobio sa svojim dugogodišnjim saradnicima iz URS-a. Mnogo bolja rešenja od njega je imala najjača stranka u Srbiji, trebalo je da traže jake, čvrste, lidere i na lokalu, a ne samo na republičkom nivou.
Tako dolazimo do našeg Uroša Nejakog, koji nema nikakve političke čvrstine za donošenje odluka. Poznat po krilatici ,,će ga rešimo” predmet je svakodnevnog ismevanja od strane gradjana i najbližih saradnika. Važno mu je da se što duže zadrži na funkciji, jer to je prilika da se što više slika na društvenim mrežama i u novinama, jednom rečju politički maneken. Svakako obrazovanje, mu ne možemo osporiti, ali nekada jednostavno ono nije dovoljno, tipičan primer je bio bivši pokojni predsednik opštine Medvedja, koji je ulivao strahopoštovanje i uživao autoritet gde god se pojavi, za razliku od sadašnjeg koji je predmet podsmeha.
Evo sagradjen mu je ilegalni objekat ispred opštine, maltene ispred nosa i on ništa ne sme da odluči. Sada u Medvedji živi maksimalno oko 4000 ljudi, iako ih po popisu ima oko 7500 hiljada, kada naša groteskna glavna politička figura završi mandat neće ih biti ni 1000, samo će bankovni račun Uroša Nejakog biti mnooogo, mnogo deblji. Mozda će Bloody Mary konačno moći da kupi periku i počupa brkčiće, jer nema smisla paradirati sa onim tri dlakama na glavi i malo vise oko usana…

Antifasista
Antifasista
8 godine pre

Nebojsa Arsic -Dinkicev kadar za jug Srbije cim su propali URS odmah g Arsic se uvukao u SNS ,neverovatno kako politicari se snalaze na politickoj sceni Srbije i onda govore kako sve to rade za dobrobit gradjana malo morgen sve za svoju zadnjicu !!! Arsic je katastrofa za opstinu Medvedju obican kameleon radi po direktivi nema svoj plan niti ga interesuje Medvedja ali jedno moramo da mu priznamo da je vesto manipulisao sve clanove SNS odbora u Medvedju iz URS opa bato prvi na listi naravno da nema podrsku gradjana ni glasaca Medvedje ali kao i obicno stranka koja je na vlast svi glasaju za nju tako i za g. Arsica !!! Posebne zasluge ima bivsi presednik odbora SNS za Medvedju koji je dopustio prvo da ubaci Dinkicevog “uljeza” u odbor SNS-Medvedja i onda ga lepo “odjebao “kao da nije znao ko su Dinkicevci koji su unistili drzavu Srbiju ,sam Dinkic je priznao da je preko 50.000 svojin clanova stranke zaposlio PARTITOKRATIJA BATE e pa nek`vam je sa srecom i da ne vidim ove SNS-ovce da kukaju i lelece !!! P.S. Ionako to je vec propala opstina bce ukinita za dve ili tri godine pa cete lepo da se spojite sa Bojnikom i svi cete izgubiti radno mesto i CIAO NEMA VISE OPSTINE MEDVEDJA ,POTPUNO ZASLUZENO !!!!