Da li leskovačka inspekcija proverava stanje na terenu na Bojničkom putu ?

LESKOVAC

Da li leskovačka inspekcija proverava stanje na terenu na Bojničkom putu, pitanje je koje se nameće posle njihovog jučerašnjeg odgovora da na deonici na kojoj se izvode radovi nema bespravno podignutih objekata.

Odgovor smo objavili u celini.

Nakon toga su nam stigle reakcije naših čitalaca koji tvrde da postoji dozvola za kuću, da ej dozvolu imo još stari vlasnik, ali ne i za dozidanu prostoriju koja izlazi na deo trotoara.

Zbog tih tvrdnji pitali smo juče gradsku inspekciju sledeće: da li je inspekcija možda proveravala stanje na terenu vezano za dozvolu i dograđeni deo objekta na adresi Rade Žunića 43.? Ako jeste, kada je proveravala?

Odgovor je stigao veoma brzo i mogao bi da bude kvalifikovan kao drzak , naročito kada ga šalju ljudi koji platu primaju od poreza građana i imaju obavezu da tim građanima, kao svojim polodavcima, na uvid stave šta su tačno uradili na sprovođenju zakona na terenu .

A odgovor koji smo dobili glasi “Smatramo da Vam je u dostavljenim odgovorima sadržan i odgovor na
naknadno postavljeno pitanje”.

Dakle, njihov posao nije da “samatraju” već da proveravaju na terenu a, upravo zato što se odgovor tiče i građana koji ih plaćaju, da odgovore jasno i precizno da li su proveravali na terenu ili nisu. Iz ovoga što su poslali može da se zaključi da nisu ovih dana ni bili na terenu.

Vezano za ovaj slučaj, zanimljivo je i šta gugl mapa pamti kako je izgledao taj prostor pre no što je ograđen. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Миле
Миле
1 mesec pre

Ала волим овај режим плата иде а ја лежли.м