CVETANOVIĆ U DCP HEMIGAL

LESKOVAC

 

Izrasli smo iz male porodične firme u lidra u proizvodni kozmentičkih proizvoda ne samo u Srbiji, nego i u regionu, reko je danas generalni direktor firme Igor Denić, prilikom posete gradonačelnika Gorana Cvetanovića DCP „Hemigalu „

„Od 108 zaposlenih 15 ima visoku stručnu spremu i mi jako vodimo računa o kompetencijama naših zaposlenih, stalno unapređujemo njihove stručne sposobnosti i to je, uz konstantno praćenje i implementaciju najsavremenijih tehnoloških dostignuća, jedna od tajni razvoja DCP „Hemigala“, dodao je  Denić.

 

„Sa obilaskom firmi koje posluju na teritoriji našeg grada nastavljamo i u 2016. godini. Nastojimo da ovakvi obilasci ne budu samo formalni, već da u njihovoj osnovi budu otvoreni i iskreni razgovori sa ljudima koji uspešno vode svoje firme, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

DCP „Hemigal“ je svakako dobar primer takvog preduzeća i zato smo i odlučili da u tekućoj 2016. godini ciklus posete uspešnim privrednicima započemo baš u ovoj firmi, dodao je Cvetanović.

Živorad Denić, osnivač firme, zahvalio se lokalnoj samoupravi i gradonačelniku zbog toga što je u prošloj godini omogućila i pomogla da se nakon četiri i više godina izvrši prikljčenje trafo stanice u Tekstilnoj ulici, izgrađene sredstvima UNDP-a, čime je otklonjeno usko grlo što se tiče energetskog kapaciteta.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare