Cvetanović: Dokažite da sam nameštao tendere i dajem ostavku

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović je, na sednici Skupštine Grada Leskovca, u replici odborniku Draganu Saviću rekao da je Savić u svom obraćanju pomenuo „nameštene tendere“.

„Dokažite mi da je jedan tender namešten u moje vreme, da sam ja učestvovao i imao bilo kakve veze sa tim i povući ću se iz politike do kraja života. Znači, nemojte govoriti namešteni tenderi, nego kažite namešten je tender taj i taj, namestio ga je na taj i taj način i uradio ga je za tog i tog. Ako dobijem odgovor na to pitanje pred svima vama ću dati neopozivu ostavku.“

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
teraj dalje
teraj dalje
3 godine pre

pal nese bese u aps zbog tender i eve ga pa direktor i koje vise ima da se dokazuje

Zoran
Zoran
3 godine pre

Naravno da je sve namesteno,od zaposljavanja,postavljanja direktora oa do tendeta.
Sve to direktno Cvetanovic odluci ko prolazi jer unapred dogovori a svi ostali samo izvrsavaju,nameste papire,obaveste unapred tog kako i sta i koliko treba i kraj.
Kao sto Djurovic drzi obezbedjenje po firmama po nalogu GRADONACELNIKA,pojavi se covek sa ponudama,pet firme sve njegove i on uzme tender i pored portira,oni imaju obezbedjenje ali to tako treba jer naredio Cvetanovic.

Advocaty
Advocaty
3 godine pre

Mislim da je u pravnoj državi u pravnom sistemu na javnom tužiocu da dokazuje…
Da li je naša država pravna? Sudeći po izjavama visokih državnih funkcionera, a i po njihovom radu, nije.

Antibot
Antibot
3 godine pre

Pa tolko li mu ne mož nađev ni jedan pa da da ostavku? aj baš da vidim da l’ će gu da. On sraso s fotelju, ne mož gu ostavi sad i da oće.

Crnka, crne su ti oĉi
Crnka, crne su ti oĉi
3 godine pre

Saviċu, oċeš da ti JA OBJASNIM kako su partije i koalicije nameštale tendere? Verovatno kao i Cvetanoviċ. Dogovori se sa ostala dva od tri ponuđača da ne idu sa realnom cenom, nego u dogovoru sa njima oni pošalju ponudu sa 40-50% pa i do 70% višom cenom od realne.
Jel tako, Saviċu?
Odgovori ako imaš imalo časti i savesti.
Moguċe da su se Cvetanoviċ i ekipa išlifovali tokom svih ovih godina na vlasti pa izmislili neki novi način, al čisto sumnjam.

Pri strasne
Pri strasne
3 godine pre

Namestali su oni koje cuvas uprkos gubicima, prijavama, istraznim postupcima. Stitis ih iz ociglednih razloga. Sto si cuvao Agija? Sto cuvas u Dom zdravlja pobratima? Sto ne promenis direktora bolnice? Sto si sklonio Tojagu a revansiras mu se sa fotelju za zeta u Pijac. Jel ti stvarno mislis da su gradjani sisali vesla? Nadimak ljudi dobiju i bez dokaznog postupka. Lopov, Prevara, Dzivan, Smoklja, Smaklja, Strokljan. Silis se jer si daleko otisao. Ti naredjujes direktorima, nacelnicima koga da stite, kome da zavrse posao i kad nije u skladu s propisima. U sve se ti mesas. To ceo grad zna. Sta ima kome da dokazuju. Na mamu i na zenske se slobodno predstavljaj kako zelis. One su po prirodi pri strasne.