Mihajlović u Vranju: Ono što obećamo mi to i jesmo uradili

VRANJE

Za nas je veoma važno da pokažemo da ono što smo obećali zaista i jesmo uradili, rekla je u utorak, u Vranju, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, prilikom obilaska stanova koji su izgrađeni za pripadnike službi bezbednosti.

„Vlada Srbije ulaže 290 miliona evra u izgradnju 7.950 stanova. Danas se radi u nekoliko gradova u Srbiji 5.500 stanova koji će biti zavrseni do 2022.godine. S jedne strane obezbeđujemo dom, a sa druge je podjednako važno za naše domaće građevinske kompanije. Kada govorimo o stanogradnji iza koje stoji Vlada Srbije i domaće srpske kompanije, moramo da učinimo sve da građevinarstvo ide dalje i da se razvije i da mi svi imao sve više posla za nove radnike. Pored komunalne infrastrukture stanogradnje mi ulažemo u puteve, a Vranje više nije grad koji imao problem sa dolaskom i odlaskom. Završili smo koridore i radimo nove, modernizujemo pruge, otvaramo nove aerodrome i to je sve sa jednim ciljem, da naši ljudi ostanu da žive i rade u Srbiji“, kazala je Mihajlović.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je rekao da je nedostatak stanova za pripadnike snaga bezbednosti bio veliki problem.

„Danas kada naša zemlja napreduje iz dana u dan i kada smo ekonomski stabilni, mi brinemo o snagama bezbednosti. Verujem da ćemo sa ovakvim projektima nastaviti i u buduće i ono što je poruka Vlade Republike Srbije i nas u Vladi da ćemo se zalagati da bude još bolje. Sa obećanjem da ćemo nastaviti marljivo da radimo i da gradimo našu zemlju želim svima koji su se uselili u stanove da čestitam na tome. Nastavićemo brže, bolje i jače“, rekao je ministar Đorđević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare