Čitaoci javljaju: Kako se parkiraju ispred kafana

LESKOVAC

Čitaoci Regionalbe informativne agencije JUGpress pišu da se po trotoarima ne parkiraju samo policajci već i vlasnici “besnih” automobila.

Ovo je, kažu, slikano juče u 14,34 na Bulevaru Nikola Pašića u Leskovcu, ispred kafana Mehana i Biblioteka. (kraj) ČJ/MN

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Naš
Naš
4 meseca pre

Kad bi mogli u kafanu da udju sa auta mada to je ono da me vide svi došo sam sa dobar auto ispred kafanu kafic nebitno

Ivan
Ivan
4 meseca pre

Hahaha, idite malo po centru grada, konkretno bulevar Revolucije, pa slikajte malo automobile po trotoarima….

Zoran
Zoran
4 meseca pre

Totalno promašen projekat bulevara i drugih rekonstruisanih ulica. Čemu služi toliki trotoar? Širina staze za pešake treba da bude 1.5m, širina zelene zone sa drvećem 1.2m…i time sprečite pristup automobila na trotoar. Ogromno neznanje naših stručnjaka je uspelo da dugoročno naprave haos sa ulicama…a propustilo šansu da se grad makar malo ozeleni.

Potop
Potop
4 meseca pre

Kakvi žive u Leskovcu nije ni čudo.Nekada je u Leskovcu živela intelektualna elita na koju su se mnogi ma odakle došli ugledali dok danas je bahatost i neotesanist vrlina tako da bi bilo šta drugo reći bilo izlišno.Seljaci su dolazili u grad subotom i kada nešto moraju da kupe a sada ih je grad prepun i otuda toliko loših stvari a oni su poznati kao neotesanih(ne svi čast izuzecima ali ogromna većina).Pogledajte grad nedeljom nigde žive duše sve otišlo po svojim selendrama.