Rangelov i Srba Antić napustili udruženje “Svi za jednog, jedan za sve- dr Rangelov”??!

LESKOVAC

Više izvora je večeras prenelo Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress da je navodno Aleksandar Rangelov večeras demonstrativno napustio udruženje “Svi za jednog, jedan za sve-dr Rangelov”.

Isti izvori tvrde da je prostorije udruženja napustio predhodnih dana i Srba Antić.

Prema tim izvorima razlog za ovo napuštanje udruženja je navodno zahtev većina članova da Ljubiša Stanković Pupica bude isključen iz udruženja zbog krivičnog postupka koji se protiv njega vodi u leskovačkom sudu.

Stanković tvrdi da nije tačno da je Rangelov napustio udruženje.

Međutim , drugi izvori iz tog udruženja tvrde da je većina glasala da Stanković , koji je i odbornik u Skupštini grada , bude isključen i da je onda, zbog protivljenja takvoj olduci, ostavku na članstvo podeo Rangelov, čije ime je u nazivu udruženja i koji je šef odborničke grupe.

Naši izvori navode da je Rangelov večeras usmeno podneo ostavku a da je najavio da će to u ponedeljak učiniti i pismeno.

Isti izvori iz tog udruženja nam tvrde da je Srba Antić i dalje član udruđenja ali da ostali članovi navodno žele da ga isključe.

I Antić je odbornik u Skupštini grada.

Ovo udruženje građana je osvojilo devet mandata na lokalnim izborima. (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

14 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Cekamo epilog naknadu
Cekamo epilog naknadu
29 dana pre

Nestorologija je nauka gde se jedan naprasno razume u sve sto se zavrsava na logija. U numerologiju, ginekologiju, astrologiju, pulmologiju i tako redom. Nestror preporucuju nadrilekarstvo. Lecite se ,ljudi, pomocu vatre i vode, kaze on. I slepci ga prate. Slepo, razume se. Sve do slepe ulice, koja ne vodi nikud. Nikad ni nije vodila. Petar Pan je odmastao detinji san. Ovoga puta javno,pred publikom. Nakon aplauza za dobro odigranu ulogu dobice lilihip. Zato nikad nije skinuo ranac. Ni kupio odelo. Stavio kravatu. Veciti decak je probao, video da moze, al nece. Dobice poziciju.

Zvezdana
Zvezdana
29 dana pre

Pa i ti ne nosiš odelo,još se kriješ iza lažnih maski,izigravaš nekog pametnjakovića,filozofa,nazovi kulturnog čoveka.Tapšao si Rangelova po ramenu a jedva čekao da ga ne vidiš,da ti ne ugrozi ,,poziciju,,

Mutivode
Mutivode
29 dana pre

Pa šta će sad da radi ekipa za podršku “jedinom pravom opozicionaru” iz “nezavisnih” a “nevladinih” organizacija, šta će “mame su zakon”, ona jedna? Džabe radili kampanju protiv drugih (ali nikad protiv Cvetanovića) a
ovaj njihov sad glumi uvređenu veličinu jet se neko usudio da se usprotivi njegovom božanstvu sveznajućem. I što oni koji znaju tvrde da je puklo zbog para koje se dele iz druge organizacije. Jer, kažu, treba i drugi da žive,
ne samo on.

Mali Djurica
Mali Djurica
29 dana pre

Dr Nestoroviću, spavaš li mirno? I mi cirkus za teranje imamo!

Čiča miča
Čiča miča
29 dana pre

Najveća nada leskovačke opozicije, ŠiŠkina, Čarlija i jos nekih drugova iz tzv “nebvladinog” sektora navezanog na Crtu, naoustila udruženje koje nosi njegovo ime? Pa ko će sad da se bori za prava građana
i švajcaritaciju?? Da nisu, daleko bilo, neke pare iz drugog udruzenja razlog? Pu, pu, pu… Ma ideje i principi su, sto posto. Ili, što reče onaj na trgu “Svi za jednog-jedan za sebe”

Čičin
Čičin
29 dana pre
Odgovori  Čiča miča

@Čiča…
Kakve gluposti pišeš brate, sestro, čoveče, ženo božja…
Pa da je bio nada opozicije, oni bi sa njim išli u koaliciju, pre će biti da je bio nekome drugom nada da rasturi (doduše, ionako rasturenu) opoziciju.
Nego, izgleda da je sada za sendvič dovoljno da se samo pljune po nekome.

Ja Klaudije
Ja Klaudije
29 dana pre
Odgovori  Čičin

Šiškin je nada opozicije ????

Zvezdana
Zvezdana
29 dana pre
Odgovori  Ja Klaudije

Da,Šiškin je nada opozicije✊❤️✊❤️

Ivan
Ivan
29 dana pre
Odgovori  Zvezdana

Verovatno i ti igraš karte sa njime.
Možda i na stolu vam se nađje nešto i vama uz karte.
Nada ne bije suprotni pol.

Zvezdana
Zvezdana
28 dana pre
Odgovori  Ivan

Verovatno nisi pametan,ma sigurno nisi

Ivana
Ivana
29 dana pre
Odgovori  Zvezdana

Jeste , nada.
Potvrdili su izbori.
Ubačeni element
Verovatno i ti sa njime igraš karte .
Možda vam se i na stolu nađe nešto pride.
Raspitaj se malo ko je i kakva mu je prošlost.
I kako je jedna devojka prošla .

Zvezdana
Zvezdana
28 dana pre
Odgovori  Ivana

SNS alapače sude o poštenju????????????

Stvarno ste isti
Stvarno ste isti
28 dana pre
Odgovori  Zvezdana

A tebi je ok da tvoj pulen premlati devojku, diluje, oirganizuje ilegalno kockanje, gepekuje ljude, bavi se zelenašenjam? I svako ko ukaže na to je”SNS alapača”?? Pa u čemu e vi u toj grupi tačno razlikujete od SNS-ovaca, sem što su oni valst a vi ne? Iste vrednosti, očigledno, imate. I sve to vam ej sasvim ok ako rade vaši? Nije li te sramota posle takvog komentara.

Potop
Potop
28 dana pre

Jeste vi ljudi normalni.Pa za to što prozivate Šiškina iako ne podržavam njegovo navodno nasilje nad suprornim polom i izigravanje bodi garda na kockarskim večerima isto to je radio vaš Mesko a i dalje radi i unesrećuje normalne ljude koji ne duvaju u istu tikvu kao i on.U SNS-u same siledžije i sivonje i vi ste našli nekome da spočitavate kako treba da se ponaša.Da vam nije stranke još bi čuvali ovce i imali završenu osnovnu školu.A i to je upitno.