Čitaoci javljaju: Kad se poštuju propisi. . .

LESKOVAC

Fotografija koju su čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress poslali dovoljno govori kako ljudi u Leskovcu znaju da poštuju propise i znake.

Tako je ovaj vlasnik konja svoje vozilo zavezao tamo gde mu je i mesto, na obeleženom parkingu.

Za razliku od vlasnika automobila koji svoja vozila ostavljaju gde stignu, na trotoarima, pešačkim prelazima, raskrsnicama.

Samo je pitanje kako bi u slučaju sa fotografije reagovao “pauk”.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maki
Maki
26 dana pre

Pogledajte kakvo je obeleženo mesto za invalide – iskopano, neravno, nepristupačno…Jasno je zašto nismo u Evropi, pa koji ćemo im đavo tamo …

Mile
Mile
25 dana pre
Odgovori  Maki

Kad već pominjete mesto za invalide, mene je podsetilo na skoro urađenu ulicu od hemijske škole prema zdravlju. Tu imamo široki trotoar sa desne strane i uski sa leve strane, u smeru prema zdravlju. Široki trotoar presecaju nekoliko puta bočne ulice, ali se nije mislilo na invalide, jer su ivičnjaci previsoki za invalidska kolica. Ovde je bilo mesta i za biciklističku stazu, ali i nje nema. Ali zato ima parkiranih automobila, sa obe strane ulice, tako da je problem prolaska i za pešake, a još veći za invalide i bicikliste. Oni su primorani da se kreću kolovoznom trakom, a to znači da su izloženi opasnosti od nesreće. Niko nije mislio na bezbednost saobraćaja, a mogli su.