Čitaoci javljaju: Kad se poštuju propisi. . .

LESKOVAC

Fotografija koju su čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress poslali dovoljno govori kako ljudi u Leskovcu znaju da poštuju propise i znake.

Tako je ovaj vlasnik konja svoje vozilo zavezao tamo gde mu je i mesto, na obeleženom parkingu.

Za razliku od vlasnika automobila koji svoja vozila ostavljaju gde stignu, na trotoarima, pešačkim prelazima, raskrsnicama.

Samo je pitanje kako bi u slučaju sa fotografije reagovao “pauk”.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Maki
Maki
1 godina pre

Pogledajte kakvo je obeleženo mesto za invalide – iskopano, neravno, nepristupačno…Jasno je zašto nismo u Evropi, pa koji ćemo im đavo tamo …

Mile
Mile
1 godina pre
Odgovori  Maki

Kad već pominjete mesto za invalide, mene je podsetilo na skoro urađenu ulicu od hemijske škole prema zdravlju. Tu imamo široki trotoar sa desne strane i uski sa leve strane, u smeru prema zdravlju. Široki trotoar presecaju nekoliko puta bočne ulice, ali se nije mislilo na invalide, jer su ivičnjaci previsoki za invalidska kolica. Ovde je bilo mesta i za biciklističku stazu, ali i nje nema. Ali zato ima parkiranih automobila, sa obe strane ulice, tako da je problem prolaska i za pešake, a još veći za invalide i bicikliste. Oni su primorani da se kreću kolovoznom trakom, a to znači da su izloženi opasnosti od nesreće. Niko nije mislio na bezbednost saobraćaja, a mogli su.