Čitaoci javljaju: Aptiv radnicima iz Predejana obezbedjuje prevoz samo do Grdelice, kombi prevoznik im ne daje karte

LESKOVAC

Preduzece Aptiv je za svoje zaposlene obezbedilo autobuski prevoz ali ne i za radnike iz Predejana iako ih je više od 30, javljaju čćitaoci JUGpressa.

Pišu nam da autobus koji prevozi radnike, u pitanju je prevoznik “Frenki prevoz”, vozi na ralaciji Leskovac -Grdelica i obratno, dok su od Grdelice radnici iz Predejana uskraćeni za prevoz pa stoga moraju sami da se snalaze.

” Tu na scenu stupa izvesni prevoznik “Ivko” koji sa grdelicke petlje preuzima radnike i kombijem ih prevozi prema Predejanu po ceni od 100 dinara po putniku , naravno BEZ ISPOSTAVLJENE AUTOBUSKE KARTE. Rukovodstvo Aptiva je radnicima obećalo novčanu nadoknadu za relaciju na kojoj nije organizovan prevoz, uz priložene autobuske karte. Kako radnici kod prevoznika “IVKO” ne dobijaju autobuske karte tako i ostaju uskraceni za nadoknadu prevoznih troskova koji na mesecnom nivou iznose preko 5.000 dinara po osobi”, pišu čitaoci.

Kažu i da je ovo ” još jedan dokaz bahatosti i bezvlašće koje vlada kod privatnih autobuskih prevoznika u Leskovcu za koje, očigledno, ne postoji zakon u ovoj zemlji”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare