Boško Obradović na jugu Srbije

BUJANOVAC-KRŠEVICA

Boško Obradović, narodni poslanik I lider Pokreta Dveri, posetio jug Srbije i najavio proteste protiv vlasti u Beogradu

Obradović je izjavio  danas za JUGpress u selu Krševica kod Bujanovca da je u okviru posete jugu Srbije održao niz sastanaka sa članovima gradske organizacije Dveri u Vranju, kao i da je razgovorao sa oštećenim radnicima vranjske fabrike “Koštana” i Udruženjem srpskih vojnih veterana.

Obradović je za 16. septembar najavio protest protiv vlasti koji će, u organizaciji Pokreta Dveri, biti održan u centru Beograda.

“Protest ćemo organizovati protiv vlasti, protiv Radio-televizije Srbije, ali I protiv predstojeće Parade ponosa koja je zakazana za 17. septembar u Beogradu” naglasio je narodni poslanik.

“Što se tiče Bujanovca, ja sam poslednjih godina više puta boravio u tom gradu, o Bujanovcu često govorim u republičkoj skupštini, brojni su problemi sa kojima se suočava stanovništvo te opštine i mi moramo više pažnje posvetiti ovoj opštini u nastupajućem periodu”, rekao je Obradovic.

“Očekujem da ću prilikom sledeće posete jugu Srbije obići i Preševo, Bujanovac, Medveđu i Trgovište, cilj mi je da obiđem i najmanju opštinu na ovom području jer ljudi koji ovde žive zaslužuju da ih neko konačno primeti iz centralne vlasti, da im neko pruži mnogo veću pažnju i finansijsku pomoć – to je nešto što se ovde s pravom očekuje”, smatra Obradović.

” Jug je jednostavno zanemaren, eventualno se nešto malo ulaže u Niš ili još manje u Leskovac ili Vranje, dok su sve druge opštine praktično zaboravljene od strane centralne vlasti u Beogradu. Takav nepošten odnos mora da se menja, pogranični krajevi, pasivni i manje naseljeni moraju da imaju duplo veću pažnju države nego veliki gradovi“ zaključio je Obradović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare