Bez struje u petak u dve ulice

LESKOVAC

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom i zbog toga će u petak, 19.01.2024. u periodu od 09:00 do 13:00 časova bez električne energije biti korisnici u Leskovcu na sledećim lokacijama: ul. Devet Jugovića od br. 1 do br. 28 i ul. Miloja Lazarevića br. 19, saopšteno je danas.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje, navodi se u saopštenju.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, navodi se u saopštenju.(kraj) ED/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare