Balkanski sex i grad- Čipka i čokolada u Vučju

LESKOVAC-VUČJE

Predstava ”Balkanski sex i grad- Čipka i čokolada”  biće odigrana  28.10. oktobra 2016. god. u 20:00 h Dom Kulture Vucje.

 

Na sceni će svoje glumačko umeće predstaviti: Anita Petkovic , Svetlana Milenkovic,Mikan Kozomara.

Performans je prožet muzičkim songovima, a specijalni gost, uz obaveznog gosta iznenađenja.

Nasmejaćete se uz ovu predstavu koja na duhovit način dočarava svakodnevne situacije sa kojima se susreću žene i muškarci u vremenu u kome živimo, poručuju iz ove ekipe. Dve glavne junakinje Čupka i Čarna kao dve najbolje drugarice bore se sa svojim ”nerešivim” problemima, dok Mikan Kozomara igra našeg Zverku.

Čarna (koju glumi Svetlana Milenkovic) je još uvek neudata i čeka čoveka svog života, dok je Čupka (koju glumi Anita Petkovic ) udata i majka je troje dece.

Iako žive potpuno različite živote, ”problemi” sa kojima se susreću su veoma slični. Predstavu potpisuju tri autora: Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer, a producent je Stanko Holcer.

“Rezervišite karte na vreme!!! Karte možete kupiti u Domu kulture “Vučje” po ceni od 250 din a na dan predstave 300 din. od 7.30 do 14.30 svakog radnog dana” “Rezervišite karte na vreme!!! Rezervacije na telefon: 016 3427362, poručuju organizatori.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
dusan
dusan
7 godine pre

Palim se na cipku, i najlon carape.Volim i cokoladu….