Babić:  Most „Vrla“ apsolutno bezbedan

VRANJE-VLADIČIN HAN

 

Direktor “Koridora Srbije” Zoran Babić rekao je da je most „Vrla“ koji se nalazi na Koridoru 10 preko Vladičinog Hana dužine 644 metra, potpuno bezbedan i odbacio spekulacije da je jedan njegov deo popustio.

„To je najduži i najviši most na južnom kraku Koridora 10. Dugačak je 640 metara i prošle godine smo se borili i izborili  da izlijemo i postavimo 140 nosača i svaki od njih je težak 87 tona. Upseli smo da uz pomoć ministrstva i Vlade napravimo dekorativno osvetljenje“.

On je dodao da je most „Vrla“ ne samo jedan od simbola Vladčinog Hana i Koridora 10, već i jedan od simbola naše države i jedan je od najmodernijih mostova tako da je bezbeden.

„Vodili smo računa o svemu. Sve to ostaje u domenu spekulacija. Ja vas molim da ne širimo paniku. Most prolazi tačno iznad Vladičing Hana iznad puta ka Surdulici. Ispod tog mosta žive ljudi, prolazi se svakodnevno i on je apsolutno siguran. Sutra nekome bi možda palo napamet da preko njega izbaci na primer limenku koja bi mogla da padne na krov neke kući ili ne daj bože nekoga povredi. Zato je ograda nešto viša na njemu. Vodili smo račua o svemu“, rekao je Babić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare