Asfaltirana ulica ispred škole u Čekminu

LESKOVAC

 

 

Ispred osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Čekminu uređeno je 200 metara kolovozne površine, radovi su podrazumevali  ugradnju  tucanika i postavljanje  asfalta debljine osma sanitmetara.

U ove radove mesna zajednica uložila je 400.000 dinara.

Član Gradskog veća Dejan Cakić rekao je da je lokalna samouporava uložila  značajna sredstva kako bi deca iz ovog mesta, kao i nastavno osoblje, imali adekvatne uslove za rad.

On je dodao da je u toku 2016. godine uloženo više od šest  miliona dinara u komletnu energetsku sanaciju škole, obnovu fasade i stolarije, popločano je dvorište, i izgrađen parking prostor, a ceo kompleks je ograđen.

“Ovaj prostor dodatno smo ulepšali pre nekoliko dana sadnjom zelenila, pa će današnji radovi kompletirati potuno novi izgled koji je škola dobila u ovoj godini”, rekao je Cakić.

Danas je najavljeno da će uskoro u dvorištu škole biti postavljen i mobilijar za decu  a, kaže “za desetak dana biće napravljena i fontana u okviru škole,  postavljeni golovi i koševi na terenu za male sportove, u planu je i osvetljavanje fudbalskog terena, a za šest – sedam dana biće završeno i uređenje lovačkog doma.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare