Arsić: Izjave marketing pred izbore

BUJANOVAC

Zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić rekao je danas za JUGpress da će se videti da li su izjave premijera Albanije Edi Rame i predsednika Kosova Hašima Tačija o ujedinjenju Albanije i Kosova „date u marketingške svrhe,  kao priprema za izbore, koji će biti tamo“.

„ Ako misle da Evropsku Uniju ucenjuju na taj način, mislim da nemaju tu moć da to čine „, dodao je Arsić koji smatra da je izjava predsednika Skupštine opštine Bujanovac i Nacionalnog saveta Albanaca  Jonuza Musliua  „otišla u vetar“ i da  „ u nju ne veruje niko“.

„Mislim da su to sve same puste priče Edi Rame i Hašima Tačija. A Jonuz Musliu , samo u njegovoj glavi živi Istočno Kosovo i on ni sam ne veruje u to što priča“, rekao je Arsić.

On je dodao da je i Musliu „ bio prisutan, zajedno sa mnom, kada su nam predstavnici ambasade SAD rekli da podela teritorije na jugu Srbije nema , da su Albanci državljani Republike Srbije i da treba da se integrišu u državni sistem Srbije i da ne sanjaju više  Istočno Kosovo“.

Na pitanje da li su  Srbi u Bujanovcu uznemireni zbog  izjave Jonuza Musliua  Arsić kaže da „niko nije uznemiren“ i da „to nema nikakve relane osnove“.

„To je samo Musliuova priča  , da se stavi pored Edija Rame i Hašima Tačija,  jer misli da je tako  on najveći albanski političar na jugu Srbije, ako ih podržava. Iako i sam zna kakva je realna situacija.“

Na pitanje da li je  tačno da Musliu prima dve plate iz budžeta Srbije, kako tvrde Albanci u Bujanovcu , Arsić  kaže da on zna da primaplatu kao predsednik Skupštine opštine.

„Da li prima paušal ili prima platu i kao predsednik Nacionalnog saveta Albanaca , to ne znam. Ali je sigurno da prima platu iz budžeta Republike Srbije“, rekao je Arsić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare