Dobar rezultat učenika Tehničke škole

VRANJE

 

Maturant Tehničke škole u Vranju, Dušan Trajković osvojio je 996 od maksimalnih 1000 bodova u kategoriji motorna vozila i zauzeo drugo mesto na 24. Republičkom takmičenju saobraćajnih škola u Užicu.

„Ponosan sam što sam na republičkom takmičenju osvoji drugo mesto i što sam bio deo ekipe Tehničke škole. Moj uspeh je i njihov. Nagrada mi je velika motivacija za dalje učenje i upis na fakultet“, rekao je Dušan.

U kategoriji tehničar drumskog saobraćaja peto mesto je zauzeo Nikola Trajković, a njegova koleginica Aleksandra Stojilković plasirala se na 10 mesto. Miloš Mladenović u kategoriji vozač motornih vozila osvojio je 14 mesto.

Domaćini takmičenja, učenici Tehničke škole „Radoje Ljubičić“ iz Užica osvojili su prvo i treće mesto na takmičenju.

Na takmičenju je učestvovalo 120 učenika iz 30 saobraćajnih škola iz Srbije. Oni su se nadmetali u tri kategorije: vozač motornih vozila B i C kategorije i tehničar drumskog saobraćaja. Učenici iz Vranja u ukupnom plasmanu osvojili su četvrto mesto zahvaljujući đacima koji su pokazali dobro znanje kako u praktičnom tako i teorijskom delu testiranja.

Slaviša Anđelković, direktor Tehničke škole u Vranju je izjavio da je ovo veliki uspeh za učenike i Grad. Ovako dobar rezultat pokazuje ozbiljnost u radu učenika i profesora škole.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare