Arifi sa ministrom spoljnih poslova Kosova o saradnji

PRIŠTINA

Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi razgovarao je danas u Prištini sa ministrom spoljnih poslova Kosova Enverom Hodžaj.
Hodžaj je rekao da stanovnici Preševske doline imaju podršku koosvskih institucija u ostarovanju I garantovanju svih njihovoh prava I dodao da je Priština spremna da intenzivira medjusobne kontaktne I međuinstitucionalnu saradnju.
Hodžaj je posle sastanka rekao I da su sa Arifijem, razgovarali o konkretnim aktivnostima I idejama koje će “imati direktan uticaj” na na poboljšanje života građana Preševa

Arifi me ministrin e Punëve të Jashtme të Kosovës për Bashkëpunim

PRISHTINË

Kryetari i Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi ka biseduar sot në Prishtinë me ministrin e Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj.
Hoxhaj ka thënë se banorët e Luginës së Preshevës e kanë mbështetjen e institucioneve të Kosovës në realizimin dhe garantimin e të gjitha të drejtave të tyre dhe ka shtuar se Prishtina është e gatshme t’i intensifikojë kontaktet e ndërsjellta dhe bashkëpunimin ndër-institucional.
Hoxhaj pas takimit, ka thënë se me Arifin kanë biseduar për aktivitetet dhe idetë konkrete, të cilat do të “kenë ndikim të drejtpërdrejtë” në përmirësimin e jetës së qytetarëve të Preshevës

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare