Državna sekretarka MUP-a Srbije protiv Saše Jankovića

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Jana Ljubičić optužila je zaštitnika gradjana Sašu Jankovića da “po ko zna koji put jasno stavlja do znanja da je počeo predsedničku kampanju” I da “istovremeno, njegov selektivni pristup opet izbija u prvi plan i tako potvrđuje da za njega, nisu svi građani jednaki”.

“Licemerno je što “zaštitnik” te zgrade u Novom Pazaru nije primećivao pre 5,6,7 godina kada su njegovi politički istomišljenici bili na vlasti. Pored licemerja, Janković ide korak dalje i ujedno obmanjuje javnost.

Predsednik Vlade Srbije nikada nije rekao da nećemo primenjivati Zakon, već da se traži najbolji način za rešenje ove situacije, da bi se izbegli mogući sukobi i destabilizacija u Novom Pazaru.

Međutim, ostaje nejasno da li Janković svojom izjavom priziva nemire i nestabilnost u Novom Pazaru ili se dodvorava nekom biračkom telu.

Šta god da mu je namera, skandalozno je što političar Janković sve češće obesmišljava i zloupotrebljava funkciju Zaštitnika građana”, ocenjuje državan sekretarka MUP-a Srbije.
Ona, medjutim, u saopštenju nije objasnila pisano odbijanje MUP-a Republike Srbije da asistira u rušenju nelegalnog objekta u Novom Pazaru, na šta je, kako navodi zaštitnik gradjana, ukazao I predsednik te opštine .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare