Američki ambasador o maskiranju marinaca i tabloidima

LESKOVAC
Ambasador SAD u Srbiji  Kajl  Skat rekao je danas  na Pašinoj česmi kod Leskovca da  su srpski tabloidi devedeset posto izmišljotina, pet posto teorija zavere I pet posto istina, na pitanje da prokometriše pisanja srpkih tabloida da su se američki marinci maskirali u rušioce u Sava mali.

“ Ima jedne istine , bio je privatni parti kod naših marinaca. I jedan čovek, koji nije marinac, se maskirao  u neku  majicu I fantomku, misleći da je to smešno. Ja ne misilim da jeto  to smešno ali , on je mislio da jeste. Ali, to da  su svi naši marinci nosili to , je  laž. To da su  imali neke  parole protiv Vlade, to je laz. Ovi marinci imaju 18 godina, oni su tu za godinu dana.

I oni verovatno I ne znaju ko je Vlada Srbije I ko je premijer. Njima je dužnost da zaštite našu ambasadu. To što je on rekao  na pres konferenciji, koju svi tabloidi sad prenose kao istinu, uopšte niej istina”, rekao je Skat odgovrajući na novinarsko pitanej da prokomentariše tvrdnje  Vučićevića da su se američki marinci maskirali  u osobe iz Sava male .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare