SNS : DEMOKRATE DA KAŽU KOME SMO PRETILI

LESKOVAC

Razumemo nezadovoljstvo Gradskog odbora Demokratske stranke Leskovac koji se danima „muči“ da sakupi dovoljan broj potpisa za predaju izborne liste, ali neopravdavamo to što svoje neuspehe demokrate pokušavaju da prikriju prozivajući Gradski odbor Srpske napredne stranke za navodne ucene, zastrašivanja i pretnje otpuštanjem, saopštio je danas lokalni SNS.

 

 

“Tražimo od demokrata da precizno navedu kome je Srpska napredna stranka pretila, koga je ucenjivala ili zastrašivala.

Činjenica da je DS danima prikupljao potpise, potvrđuje da smo bili u pravu kada smo govorili da bi ova stranka trebalo više da se bavi unutrašnjim problemima i pitanjima, a manje neosnovanim prozivkama i vređanjem Gradskog odbora Srpske napredne stranke i njenog predsednika Gorana Cvetanovića.

Ocenjujemo i da je potez leskovačkih demokrata da na listu stave potpise maloletnih licaočajnički, što svedoči o situaciji u kojoj se ovaj odbor nalazi.

Iz brojnih saopštenja za javnost koja Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac mesecima plasira, možemo da vidimo da ceo svoj program koji nudi građanima Leskovca, svodijedino na mržnju prema GrO Srpske napredne stranke i Goranu Cvetanoviću.

U ovim saopštenjima oni kritikuju rad Srpske napredne stranke, a da pritom ne navode nijedan konkretanpredlog, osim što jasno izražavaju svoj bes prema Srpskoj naprednoj stranci i Goranu Cvetanoviću.

Na drugoj strani, politika Srpske napredne stranke zasniva se na pozitivnoj kampanji, na ujedinjenju za bolju budućnost svih građana, na pokretanju pozitivnih promena.

Demokrate kažu da će ispravljati naše greške. Nažalost, trebalo je, dok su bili na vlasti, da vode računa o sopstvenim greškama. U protekle tri godine, aktuelna vlast u Leskovcu na čelu sa Srpskom naprednom strankom, vratila je dug od dve milijarde dinara koji je ostavila upravo Demokratska stranka.

I pored toga, uspevamo da menjamo izgled grada i otvaramo nova radna mesta.

Na predstojećim izborima građani Leskovca će pokazati da li im više odgovara sadašnje rukovodstvo koje otvara nove pogone fabrika,asfaltira ulice, uređuje škole i zdravstvene ambulante, ili prethodna vlast demokrata koja je ostavila iza sebe ogromna dugovanja i projekte bez tendera i potrebnih dozvola.

Na predstojećim izborima građani će pokazati da li žele nazad u prošlost ili napred u budućnost”, navodi se u saopštenju SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare