SVETA VOZAČ OSTAO BEZ RADNOG MESTA

LESKOVAC

 

Izmenom Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi za poslove gradske Skupštine i Gradskog veća, ukinuto je radno mesto vozača predsednika i zamenika predsednika Skupštine, tako da će umesto dva, kako je do sada bilo, ovaj posao obavaljati jedan upošljenik ove uprave, rečeno je na današnjoj sednici Gradskog veća.

Ova odluka je izzavala dosta nagadjanja ko će ostati bez posla u kabinetu.

Dobro obavešteni izvori JUGpressa navode da će i ubuduće i gradonačelnik i predsednik Skupštine imati koga da ih vozi.

Naime, vozač predsednika Skupštine grada, čije se radno mesto ukida  je, u stvari,  dugogodišnji vozač Živojina Stefanovića Sveta Milenković koji je stekao jedan od uslova za penziju.

Naši izvori navode da  ova odluka znači da je sa njim postignut dogovor o odlasku iz kabineta predsednika Skupštine grada, u skladu sa preporukama Vlade Srbije.

Pri kabinetu gradonačelnika postoje dva vozača zvanično, jedan  od njih trenutno vozi predsednika Skupštine a drugi je angažovan na privremenim poslovima i njega je doveo zamenik gradonačelnika Dragan Jovanović još dok je bio u Jedinstvenoj Srbiji.

Stvarni vozač gradonačelnika  Perica  Gavrilović   je, u stvari, pri službi opštih poslova  i zvanično nije deo kabineta.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare