Zorana Mihajlović u Vranju

VRANJE

Potpredsednica Vlade i članica ZPredsedništva SNS Zorana Mihajlović, posetila je, u subotu, Vranje gde je prisustvovala sastanku Gradskog odbora koji je održan u novim prostorijama stranke.

Bilo je reči o radu ovog odbora koji važi za najbrojniji u Srbiji sa oko 12.000 članova. Ispred novih stranačkih prostorija, dočekali su je brojni okupljeni građani, članovi i simpatizeri stranke koji su je pozdravili velikim aplauzom.

 

Gošća je sa funkcionerima naprednjka na lokalu prošetala užim centrom Vranja gde se susrela sa predstavnicima Unije žena, Unije mladih, Saveta za rodnu ravnopravnost i Saveta za socijalna pitanja GrO SNS. Okupljenim građanima je poručila da “Koliko smo zajedno – toliko smo jači”.

“Naš glas trebalo bi da se čuje u svakom Mesnom odboru i gradu. Važno je da nastavimo da radimo i budemo primer drugima. Srpska napredna stranka je postala najjača stranka u Srbiji i Vranju. Da budemo primer svima  drugima u svemu što radimo i da slavimo još deset i deset i mnogo više godina”, rekla je je Mihajlovićeva u Vranju.

U neposrednom susretu Vranjanci su joj postavljali mnogobrojna pitanja, poput onog “zašto u službi za legalizaciju objekata u Vranju nema arhitekata?”, na koje kratko odgovorila “proverićemo”. 

Mihajlovićeva je pre dolaska u Vranje obišla Mesni odbor u Vranjskoj Banji. Sa njom su bili i direktor Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak, državna sekretarka Aleksandra Damjanović i pomoćnik ministra Zoran Ilić. Tamo je održana tribina na kojoj su pored brojnih građana prisustvovali narodni poslanici Slaviša Bulatović i Nenad Mitrović, načelnik Pčinjskog upravnog okruga Srećko Pejković, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i predsednik GO Vranjska Banja Dragan Sentić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare