Zoran Todorović ponovo predsednik opštine Vlasotince

VLASOTINCE

Dosadašnji predsednik opštine Vlasotince Zoran Todorovič (SNS) na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine će ponovo biti izabran na tu poziciju, saznaje JUGpress.
Njegov zamenik će biti Boško Stančić iz Nove Srbije.
Na mestu predsednika Skupštine opštine biće izabran Bratislav Petković (SNS) koji je tu dužnost već obavljao pre nekoliko godina kao kadar Ujedinjenih regiona Srbije.

Za sada je izvesno da će vladajući kolaiciju u Vlasotincu činiti SNS i Nova Srbija a naši izvori bliski vladajućoj stranci navode da još uvek nije isključeno da će se pridružiti i Socijaldemokratska stranka (SDS) i da ,iz tog razloga, neće biti izabrani ljudi na svim pozicijama vlasti..
Vlasotinački odbor SDS, kako saznajemo, čeka odgovor iz svoje centrale u Beogradu da li može da pravi koaliciju sa naprednjacima .
SPS je u ovom trenutku „van igre“ a naši izvori navode da su bar dva odbornika iz redova socijalista spremna da se priključe vladajućoj većini promenom stranačkih boja.
Ipak, dobri poznavaoci prilika u Vlasotincu , navikli na česte promene lokalne vlasti u predhodne četiri godine, kažu sadašnja koalicija ne znači da će sastav lokalne vlasti ostati isti u dužem periodu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare