Zlatne medalje za SK “Besna Kobila”

VRANJE

U okviru treninga i priprema za trke Alpskog kupa Srbije i Državnog prvenstva, takmičari Skijaškog kluba “Besna kobila” iz Vranja učestvovaili su na dve regionalne trke.

Na Kopaoniku su u su, subotu i nedelju, vožene trke u discipline slalom i veleslalom.

Organizator je bio SK “Raška”.

Prvog dana klub iz Vranja je predstavljala Dunja Arsić u kategoriji devojčica do 10 godina. Sigurnom vožnjom došla je do prve pobede u sezoni. Sutradan je samo potvrdila svoje kvalitete i osvojila još jedno zlato.

Danica Ilić je u kategoriji devojčica do 8 godina još jednom izdominirala i za sobom ostavila čak i dečake. 

Vera Ilić je osvojila peto mesto u kategoriji devojčica do 10 godina , ali je svojom vožnjom najavila da se uskoro penje na pobedničko postolje.

Lenka Stanojević je u kategoriji devojčica do 12 godina zauzela 7 mesto i tempira svoju formu za najvažnija takmičenja koja uskoro slede.

Marko Pešić u kategoriji dečaka do 10 godina nije uspeo da završi trku.

Na ovoj trci prvi put za klub “Besna Kobia” nastupili su Tadija Milovanović u kategoriji dešaka do 8 godina i Đorđe Popov u kategoriji dečaka do 10 godina. Obojica su zauzeli 7 mesto, u svojim  kategorijama i svojim hrabrim vožnjama najavili da će u narednom periodu predstavljati dostojno svoj klub.

Veoma smo ponosni na naše takmičare i ostvarene rezultate, samo je naš klub uspeo da osvoji dve zlatne medalje u ženskim kategorijama. To je dokaz da dobro i kvalitetno radimo. Nastavljamo sa redovnim treninzima i pripremama za naredna takmičenja, saopštili su iz SK “Besna Kobila“, kaže trener Đorđe Dedinac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare