Žena zaboravila novac na bankomatu, Nišlije se trude da je pronađu

NIŠ

Dakle ovako narode: danas na bankomatu u Pobedinoj ulici žena ispred mene zaboravila da pokupi pare i odjurila toliko brzo da nisam video ni na koju stranu niti sam uspeo da je dozovem. Pare su kod mene i hoću da joj vratim. Probao sam u banci ali su nezainteresovani da pomognu pa moram ovako.  Poruka u inbox. Kome se ovo desilo znaće da mi kaže iznos, vreme i banku. I molim vas – bez zloupotreba, objavio je na fejbuk strani „Izgubljeno-nađeno Niš“  Danilo Obradović Trša koji na ovaj način želi da pronađe ženu koja je pre njega podizala novac sa bankomata ali ga u žurbi nije uzela.

                   Objava je naišla na veliki odaziv kod korisnika ove društvene mreže i ima preko 140 komentara i 30 deljenja. Na ovaj način su se Danilu koji je pronašao novac priključile i ostale Nišlije u potrazi za ženom kojoj isti i pripada. Moglo je da bude i drugačije, ali nije i to je dobro jer ova objava vraća ljudima nadu i veru u poštenje, dobrotu i dobre namere.

               Sve se odigralo pre nekoliko dana, ali vlasnica novca se još nije javila.              

Danilo Obradović Trša je inače Nišlija, poznat u muzičkim krugovima, a ako se ženska osoba sa bankomata od pre dva dana prepozna, neka ga kontaktira preko njegovog Fesjbuk naloga ili preko stranice „Izgubljeno – nađeno“.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare